Ejerleder

Ejerledere er fagligt dygtige og ejer og leder deres egne virksomheder. Der skabes stærke resultater og en forretningsudvikling som virker. Der bliver skabt overblik, strategi fra lederen, som oftest er alene mand ved roret og omgiver sig ikke af specialister. Ejerlederen vil gerne have fingeren på pulsen da det er lederen selv der løber risikoen i form af ejerskab. Ydermere er de meget stolte omkring deres ekspertise og dygtige faglighed. Dette er gode og positive egenskaber hos en ejerleder. Ejerleder er en leder af deres egne selvstændige virksomheder.

Dog er ejerlederne tit lidt mere snæversynet og ikke så omfavnende. De vil oftest have at deres ansatte har samme vision som dem selv. De er fyldt med ideer men gennemføre dem sjældent og får ikke fulgt den ene ide til dørs før den nye er på tegnebrættet. Derfor skal man som ejerleder overveje om man skal udvikle og arbejde på sin ledelses struktur. Dette kan give bedre overblik og en mere klar strategi, samt bedre muligheder for eksekvering.

Her er det også vigtigt at man får sig en god neutral sparringspartner som kan give råd og sparring til din udvikling som leder.

På den måde kan du blive den bedste ejerleder i din virksomhed. Ved guidance og sparring hos en konsulent om forretningsudvikling, ledelse og resultater, bliver du som ejerleder bedre til at eksekvere, skabe resultater samt skabe et større og bedre overblik over virksomhedens strategi. Alt i alt skabe en større tryghed, godt overblik, bedre eksekvering og skarpere selvstændige strategier for din virksomhed.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen