En to tre – appelsin

Min storesøster og hendes kæreste er gravide, og de er nu en måned fra at føde. Vi er alle i familien meget spændte og vi glæder os. Det bliver den bedste julegave i år, at blive moster uden tvivl. Jeg talte med min storesøster for en uge siden, og hører hvorledes det går med hende og maven. Hun fortæller mig, at hende og kæresten havde været til gravid fotografering, hvor de havde fået taget nogle rigtige gode billeder af de to sammen og den store flotte mave. Hun fortalte mig at mange af dem fra mødreklubben havde fået taget gravid fotografering, de alle sammen havde fået det hos den samme fotograf, da de syntes hans humoristiske sans og professionel arbejde var suverænt. Så hun fortalte mig, at hun også ville få taget gravid fotografering, og det havde de så gjort. Der gik ikke mere end en dag, så fik de billederne.

Perfekt dåbsgave

Ikke nok med denne form for fotografering, så fik de i samme omgang også fået taget protræt fotografering, da det var billigere at både fået taget protræt fotografering og gravid på en gang. Protræt fotografering gik rigtigt godt, det var nemt, effektivt og også underholdende. Min storesøster fortalte hvordan de havde fået et rigtig god dag. Denne historie fik mig til at tænke på om samme fotograf kunne tilbyde baby fotografering, så da jeg lagde på, så jeg ringer til mike , og spørger om han kan tilbyde baby fotografering. Så vil jeg i dåbsgave give dem sådan en slags fotografering, så de kan følge med deres lille barns udvikling. Det er altid godt at gemme de gode minder i et familiealbum.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen