Nye uddannelser og kurser

Nu har jeg snart været arbejdsløs i godt og vel to måneder, og det er ærligt talt ved at blive lidt for meget til mig. Jeg har i de to måneder søgt ud og brudt efter job, men det har ikke lykkedes endnu, og jeg er ved at blive lidt skør af. S?? derfor gik jeg ind på internettet og søgte på en masse forskellige kurser for ledige. Ved at søge på en masse forskellige kurser for ledige, fandt jeg en masse spændende og underholdende kurser, som jeg tror jeg vil få rigtigt meget ud af. Jeg fandt bandt andet det er indesign kursus, som er et kursus, hvor man får nogle redskaber til at skabe en meget mere attraktiv hjemmeside. i og med jeg har gået lidt med tanken om at lave min egen hjemmeside, så synes jeg at det her indesign kursus lyder som en rigtig god ide. Derudover ligger der mange positive og gode anmeldelser inde på internettet af det her indesign kursus, og det har også gjort, at jeg vil melde mig til.

God viden

Derudover fandt jeg det her fotokursus, som jeg tænkte også ville være en rigtig god ting for mig at melde mig på, fordi at det vil gøre jeg har endnu flere redskaber til at skabe en god hjemmeside. Det her fotokursus havde også fået en masse ros go rigtig mange fine anmeldelser. Derudover har jeg hørt fra nogle venner at de havde prøvet det her fotokursus, og at det virkelig var godt. Jeg synes godt om det hele og har allerede tilmeldt mig de her kurser, og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med noget nyt i stedet for at søge efter jobs, der ikke er der.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen