Så 10 år yngre ud efter behandling

Egentlig har jeg aldrig rigtig været til sådan nogle operationer, hvor man får gjort alt muligt ved kroppen, fordi man ikke er helt tilfreds med det man har. Men nu her, hvor jeg er blevet ældre, kan jeg godt mærke, at min holdning måske har ændret sig en smule. Min veninde kom nemlig hjem til mig her den anden dag, og hun havde været nede og få skudt noget botox i ansigtet, blandt andet omkring øjnene og munden. Og det var helt vildt hvilken effekt det havde. Hun så virkelig 10 år yngre ud. Hun nævnte også muligheden for laserbehandling af blandt andet rødspættet hud. Noget som jeg har lidt af i mange år, og som jeg virkelig har ønsket fjernet. Så jeg må indrømme at nu går jeg også stærkt og overvejer en rynkebehandling og eventuelt også en laserbehandling.

rynkebehandling i hovedet

Nu har jeg selv bestilt tid

Jeg spurgte min veninde lidt ind til, om det havde gjort ondt, at få skudt botox ind. Hun sagde, at selvfølgelig var det ikke behageligt, men heller ikke noget, man ikke kunne holde ud. Hun sagde at hvis det var prisen for behandling af rynker, så betalte hun den gladeligt. Hun synes simpelthen at hun havde fået sådan et positivt syn på sig selv efter sin rynkebehandling. Da jeg synes det alt sammen lød så godt, har jeg virkelig brugt meget tid på at tænke, om det mon var noget for mig. Derfor har jeg nu også bestilt tid til en laserbehandling af min hud i næste uge. Så kan jeg lige se, om det er noget for mig, og så eventuelt udvide bagefter. Så flot som min veninde er kommet til at se ud, kunne jeg godt forestille mig, at det blev det i fremtiden.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen