Brugt IT vil have dit IT

Hvad plejer du at gøre, når du vil af med dit IT?

Det er klart, at hvis det er helt vildt smadret, så er der næsten ikke andet for, end at man smider det på genbrugspladsen, eller man stiller det til storskrald.

Det kan være, der er nogle komponenter deri, som der stadig kan bruges til reservedele til enten noget tilsvarende IT eller en ældre udgave, for man ved aldrig, hvornår man får hænderne i noget ældre IT, som der skal bruge nogle dele for at virke, som der ikke er lige til at skaffe.

Derfor skal man være helt sikker på, at der ikke er noget i ens IT, som der ikke virker længere, inden man smider det ud, for hvis man har organiseret ens IT-dele, så kan man virkelig spare penge ved ikke at skulle købe nye reservedele eller brugte for den sags skyld, fordi man ligger inde med komponenter fra tidligere dele.

Men ellers plejer man nok at smide det IT ud, hvis det ikke lige skal skilles ad, så man kan sortere det, men hvis det virker endnu, så giver man det måske videre til nogle, der kan bruge det, eller man sætter det til salg.

Nogle vil gerne have dit brugte IT

Men måske kender du til de firmaer, som der kommer og rydder dødsboer, og det samme kan faktisk lidt siges om firmaet brugt-it.dk , hvor der er stor chance for, at de gerne vil have det IT, som du ligger inde med.

Det er ikke altid sikkert, at de måske vil aftage alt, hvad du har, men det er da en fornuftig måde at komme af med det IT, som man allerede har, men ikke bruger længere.

Hvis al den IT ligefrem er begyndt at optage en masse plads, så var det måske på tide at komme af med det – så kan man altid anskaffe sig noget nyt, da der så nu kommer til at være plads igen.

Der er jo ingen grund til at holde fast i det gamle IT, hvis det bare samler støv, og man mest holder fast på det af nostalgiske grunde.

Indlæg oprettet 1023

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen