Campingferie på Skagen Sydstrand

Skagen er et yndet turistmål, for både danske og udenlandske turister – og jeg kan godt forstå at der er så mange der gerne vil holde sommerferie eller bare en afslappende ferie i denne rå og vilde natur, som der nu engang er ved Vesterhavet, og i sær på Skagen. Ikke bare kan man campere og få sig en dejlig campingferie her, men man kan også unde sig, når man nu alligevel er deroppe, at besøge det kendte Ruths Hotel, som så lige kan krydre ferien lidt.
Det at søge på Campingplads Nordjylland, gav os Skagen Sydstrand Camping på skærmen, og vi var ikke længe om at beslutte os for at det var her vi gerne ville holde en forlænget weekend lige inden efterårsferien. Da vi søgte på campingplads nordjylland havde Skagen Sydstrand camping også et tilbud, som vi ikke kunne sige nej tak til.
Ikke bare liger campingpladsen lige ud til havet, men der er heller ikke langt til de nærmeste seværdigheder – så langt ude på landet og alligevel ikke. Vi var på nogle rigtig dejlige cykelture til Skagen, da der ikke var så langt fra campingpladsen og hertil.
Vi havde en fed camping i Skagen, og at der fandtes så dejlige campingpladser i Skagen var ikke noget vi vidste før vi fandt den på nettet.

Der var simpelthen alt hvad vi havde brug for, dejlige faciliteter, og så havde vi de sødeste naboer på campingpladsen, som vi hyggede os med af og til – og det at være ved Kattegat frem for Vesterhavet, gør at vi også turde lade ungerne bade uden at holde dem i hånden hele tiden. Så vi havde faktisk det hele, Vesterhavets rå natur, og Kattegats rolige vand.
Sidste gang vi var her, nåede vi ikke lige alle seværdighederne, da vejret var så dejligt ta det mest var sol og vand, men jeg er sikker på at når vi er der på vores forlængede weekend inden efterårsferien, så når vi de ting som vi ikke nåede sidste gang.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen