Derfor bør du begynde at dyrke motion

Motion har utallige fordele for dit helbred, herunder at reducere din risiko for kroniske sygdomme, forbedre dit mentale helbred og humør og hjælpe dig med at holde en sund vægt. Hvis du ikke er aktiv nu, er det aldrig for sent at begynde at høste frugterne af regelmæssig fysisk aktivitet. Og hvis du allerede dyrker motion regelmæssigt, så fortsæt det gode arbejde!


Der findes mange forskellige former for motion, så det er nemt at finde en, der passer til din livsstil og dine interesser. Og selv moderate mængder fysisk aktivitet kan have betydelige sundhedsmæssige fordele. Så uanset dit fitnessniveau er der masser af grunde til at bevæge dig!


Hvilken motionsform er mest effektiv?

Den bedste træning er den, som du holder dig til på lang sigt. Hvis du nyder din træning, er du mere tilbøjelig til at blive ved med den. Og enhver form for træning er bedre end slet ingen. Men hvis du er på udkig efter de største sundhedsmæssige fordele, anbefaler eksperter, at du:


– At du får mindst 150 minutters aerob aktivitet med moderat intensitet (f.eks. rask gang) hver uge, eller

– Får mindst 75 minutters aerob aktivitet med høj intensitet (f.eks. jogging eller svømning) hver uge

– Du kan også kombinere moderat og kraftig aktivitet. Det vigtigste er at få pulsen op og at holde den der i længerevarende perioder.

Indlæg oprettet 1023

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen