Deva Curl får styr på krøllerne med naturlige ingredienser

Er du på udkig efter naturlige hårprodukter fra DevaCurl, skal du besøge curlsforyou.dk. De har et stort udvalg af Devacurl.


Essensen af DevaCurls produkter er simple ingredienser. Hårprodukterne indeholder alt det, dine naturlige krøller har brug for ? men intet af det de ikke har brug for. Alle deres produkter er derfor:

Sulfatfri

Nogle sulfater er hårdere end andre, og særligt SL-sulfater kan have den negative effekt, at de også fjerner alle de gode og naturlige olier, som dit hår og hovedbund producerer og har godt af at bevare. Særligt krøllet hår har brug for ekstra meget fugt, og derfor er det bedst at undgå sulfater i dine produkter, og som minimum at undgå SL-sulfater.

Parabenefri

Parabener tilsættes kosmetiske produkter for at undgå bakterie- og svampevækst. Problemet er dog, at parabener er over EU?s liste over stoffer, som mistænkes for at være hormonforstyrrende og i sjældne tilfælde fremkalde allergi. Derfor anbefaler vi, at du undgår parabener, og det gør du blandt andet ved at vælge produkter fra DevaCurl.

Silikonefri

Rigtig mange shampooer, særligt de billigere af slagsen, indeholder silikone. Silikone er tilsat shampoo og balsam for at give håret en blød og glat følelse. Desværre er det ikke en holdbar løsning. Håret føles nemlig blødt og glat, fordi silikonen lægger sig uden på hårstråene og dermed giver et glansfuldt look. Da silikone er vandafvisende, betyder det dog, at håret ikke kan optage gavnlige olier og fugt fra andre produkter, og derfor kommer dit hår med tiden til at lide skade og se mere livløst ud, end inden du begyndte at bruge en shampoo med silikone.

Grusomhedsfri

DevaCurl Danmark er grusomhedsfri, hvilket betyder, at de på intet tidspunkt i produktionen af produkter, som på intet tidspunkt, er testet på dyr. De garanterer derfor, at alle deres Deva Curl produkter er 100% fri for test på dyr.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen