Elektronikken drillede en smule

For cirka 2 år siden blev mine forældre skilt, og det viste sig at have sine konsekvenser. Den dag i dag er det positivt, at mine forældre blev skilt. Det var nok det bedste de kunne gøre og de er jo stadigvæk gode venner. Min mor er ikke særlig klog når det kommer til elektronik, hvilket hun slet ikke behøvede at bekymre sig over, den gang mine forældre stadig boede sammen. Min far tog printeren og nogle billig toner med sig, og det fik min mor til at købe en ny printer fra epson. Sammen med min mors nye printer, fulgte der heldigvis nogle rigtig gode epson blækpatroner med. Problemet var bare, at hun kun havde erfaring med billige hp toner fra vores gamle printer.

billig toner fra HP,Canon også videre

Fandt nogle billige toner fra hp

epson blækpatroner kan købes her

Fra at gå fra billige hp toner til nogle rigtig gode epson blækpatroner skulle jo ikke være den helt store forskel, men da min mor jo ikke var den helt store elektroniknørd, var det noget af en udfordring for hende, at skulle indsætte nogle blækpatroner fra epson i hendes nye printer. Brugsanvisningen kunne hun vidst ikke rigtig bruges til det helt store, så i stedet for gik hun på nettet, hvor der var en guide til, hvordan hun satte hendes nye blækpatroner ind i hendes printer. Samtidig faldt hun også over nogle billig toner til printeren, som hun bestilte hjem.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen