Er alle mennesker skabt lige?

Islam er en monoteistisk religion, som tror på én Gud, Allah. Muslimer mener, at islam er den endelige og perfekte åbenbaring fra Allah. Islam lærer, at der kun er én måde at finde frelse og komme tæt på Allah på, og det er ved at underkaste sig hans vilje. Muslimer tror også, at Allah er almægtig og alvidende.

Islam har en rig historie og kultur. Den islamiske tro har eksisteret i over 1400 år og har millioner af tilhængere verden over. Muslimer har bidraget til mange vidensområder, herunder matematik, videnskab, litteratur og kunst. Den islamiske tro er også baseret på stærke værdier og principper som f.eks. velgørenhed, ærlighed, ydmyghed og tålmodighed.

Islam er ikke blot en religion, men også en livsstil. Muslimer forventes at overholde læren i Koranen og Sunnah (profeten Muhammads eksempel). Muslimer opfordres også til at leve efter islams fem søjler, som er tro på Allah, bøn, faste i ramadanen, velgørenhed og pilgrimsrejse til Mekka.

Islam er en fredelig religion, der lærer tolerance og respekt for alle mennesker. Muslimer tror på, at Allah har skabt alle mennesker lige, og at ingen er overlegen i forhold til andre på grund af deres race eller religion. Muslimer fordømmer også vold og terrorisme i islams navn.

Indlæg oprettet 1023

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen