Evolution af snegle

Snegle er en type snegle, et dyr, der har en enkelt mave og et sammenrullet hus. Gastropoder omfatter ikke kun snegle, men også snegle, blæksprutter og blæksprutter. Snegle og snegle er begge bløddyr, hvirvelløse dyr med en blød krop.

Der findes mere end 35.000 arter af snegle på Jorden, og de findes i næsten alle miljøer, fra bunden af havet til toppen af regnskoven. Snegle og snegle findes i alle former og størrelser, lige fra den lille cubanske landsnegl til den gigantiske afrikanske landsnegl, som kan blive op til 20 cm lang.

Snegle er langsomt bevægelige væsner, der er afhængige af deres slimede slimspor for at bevæge sig rundt. De spiser blade, blomster og andet plantemateriale, og nogle arter spiser endda andre snegle eller snegle! Snegle har en levetid på op til fem år og kan lægge mellem 100 og 400 æg ad gangen.

De fleste mennesker tænker på snegle som skadedyr, men de kan være gavnlige i haver, fordi de æder skadelige insekter. Nogle mennesker holder også snegle som kæledyr som eksotiske dyr. Snegle er interessante skabninger med en vigtig rolle i det globale økosystem; det er ikke underligt, at de har eksisteret i millioner af år!

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen