Find de skønneste perler

Der er ikke den forældre, der ikke har modtaget masser af gaver fra børn, der har arbejdet med smykker i børnehaven eller SFO’en. Børnene sidder begejstrede dag efter dag og laver det ene smykke efter det andet. På den måde bliver deres finmotorik øvet. Så udover de skønne resultater, kommer der altså også motoriktræning ud af det.

Det er dog ikke kun børnehave- og skolebørn, der har fornøjelse af perlerne. Mange voksne tilbringer også timer, hvor de af ren og skær fornøjelse sætter perler på snor og skaber de skønneste smykker. Går man mere til den og laver smykker for at sælge dem, kan det være vigtigt at finde mange forskellige slags perler samt tilbehør. En webshop, der kan hjælpe perleinteresserede er Cyberimport, der findes på https://www.cyberimport.dk/smykkematerialer/perler/sm-perler-2-3-4-mm/.

Cyberimport sælger små perler af alverdens slags. Blandt andet er der små glasperler, acrylperler, fimoperler og utroligt mange andre slags. Den perleinteresserede kan ikke andet end blive imponeret over udvalget.

Prisen er absolut fornuftig og med de mange variationer af perler, er den største udfordring at begrænse sig. Webshoppen har ingen fysisk butik bag sig, men er man interesseret i større partier, kan man lave en aftale om at få sat et showroom op. Cyberimport sælger til alle, både private og institutioner. Er man en offentlig institution kan man indtaste EAN nr. på hjemmesiden og dermed få en EAN faktura.

Det er ikke kun perler, som Cyberimport forhandler. Interesseområdet går også ind under strikke og hækle, og derfor kan man også finde hæklenåle og strikkepinde i deres webshop. I det hele taget er der masser af tilbehør, der kan berige ethvert kreativt projekt. Webshoppen kan i det hele taget supportere med en bred vifte af perler og tilbehør, så man kan lave smykker af mange forskellige slags. Kig ind i webshoppen.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen