Hvor køber man billige bolde?

Da jeg skulle starte til badminton for et års tid siden, valgte jeg at købe en bilig badminton ketjer i et sportforretning. Jeg så virkelig ikke noget træng til, at skulle gå ud og købe en rigtig dyr ketcher, når jeg godt vidste, at jeg var ny begynder og den sport måske viste sig, slet ikke at være mig. Derfor passede det mig fint at finde en ketcher og nogle billige bolde, som jeg kunne starte ud med, indtil jeg så vidste, om det måske var det jeg ville interesserer mig lidt mere for, og så gå hen og bruge lidt flere penge på en ordentlig ketcher og nogle rigtig gode fjerbolde. Jeg tror nu en del af et godt spil også afhænger af nogle gode fjerbolde, men jeg kunne også sagtens finde nogle rigtig gode billige bolde til at starte med, ind til jeg begyndte at spille lidt mere seriøs badminton.

Badminton på et seriøst plan

Nu er det så snart et år siden, at jeg startede med at spille og jeg gør det stadig. Den sportsgren er simpelthen lige mig! Hvilket også har betydet, at min træner har rykket mig op på et højere niveau, så jeg kan komme ud og spille en masse kampe med nogle rigtig gode modspillere, som alle bruger nogle fjerbolde i en god kvalitet. Det var også det der fik mig til, at gå fra en billig badminton ketjer til en lidt dyrere ketcher, som gør mine kamp lidt bedre. Jeg er stadig heldig at finde nogle rigtig billige bolde på internettet, som virkelig er nogle rigtig gode fjerbolde i en virkelig god kvalitet, som gør at jeg får optimeret mine kampe, så jeg faktisk ofte går hen og vinder. Selvfølgelig ikke kun på grund af mine fjerbolde, men de spiller helt klart også en del af det.

Indlæg oprettet 1023

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen