Kvalitets maler i Solrød

Jeg havde lige købt min nye bolig i Solrød, jeg kendte ingen, men ville gerne have min nye lejlighed malet inden jeg skulle flytte ind i den. Et er så at finde en maler på nettet, og en anden er at få en maler anbefalet med mund til mund metoden. Nu var det sådan at en af mine bekendte som tidligere havde boet i Solrød, fortalte at de havde haft malermester Ingemann til at male deres bolig, og at de syntes at det var kvalitetsarbejde der var blevet udført. Jeg gik herefter hjem, og fandt deres hjemmeside maler-ingemann.dk, og læste lidt om dels hvem de var og dels hvilke ydelser de udførte. Jeg kunne se at de var medlem af Københavns malerlaug og danske malermestre – så det tog jeg også som en garanti for kvalitets arbejde.

Maler Ingemann i Solrød

Jeg fik kontaktet maler Ingemann i Solrød efter at have googlet maler solrød, og fik et gratis tilbud på det maler arbejde jeg havde brug for at få udført. Det var en god pris jeg fik på det arbejde de skulle udføre, så jeg takkede ja tak til tilbuddet. Jeg tror også jeg fik sparet lidt penge på tilbuddet i forhold til andre steder, så det var jo bare en ekstra god ting. Der var ingen slinger i valsen, jeg fik malet, og det var kvalitets arbejde der blev udført – prisen holdt, tidsplanen holdt, det var et godt stykke arbejde der var udført – så jeg var meget tilfreds med maler Ingemann og deres arbejde.

Indlæg oprettet 1023

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen