Nu er det nu

Jeg har endelig taget den store beslutning om, at nu er det min tur til at stoppe med at ryge. Jeg har gerne ville stoppe i længere tid, men jeg har også været af den overbevisning, at man skal være hundrede procent motiveret, for at det skal lykkes. Men nu har jeg fundet den metode, som jeg vil benytte mig af, nemlig en el smøg. Jeg fik ideen, fordi en af mine bedste venner er begyndt at ryge el smøg i stedet for almindelige cigaretter. Og han har haft rigtig meget held til, ikke at ville ryge almindelig tobak mere. Og så tænkte jeg, at hvis sådan en el smøg kunne gøre det for ham, så kan den også gøre det for mig. Jeg er i hvert fald top motiveret for at prøve det af. Derfor har jeg også været ude og investere i en e cigaret. Så må vi se, hvordan projektet kommer til at spænde af.

Overrasket over pris

Og jeg blev faktisk lidt overrasket over, hvor billig sådan en e cigaret er. Jeg mener, det eneste man skal bruge udover cigaretten er det e væske, som man ryger på. Men sammenlignet med hvad almindelige cigaretter koster, kan der virkelig være penge at spare, ved at starte med at ryge sådan en e cigaret i stedet for. Når man først har købt cigaretten, er der heller ikke flere udgifter ved den. Så skal man bare sørge for at have e væske, men det skal man ikke købe nær så tit, som hvis man ryger en pakke cigaretter om dagen. Nu har jeg kune røget på den i tre dage. Men jeg har ikke haft lyst til en almindelig cigaret endnu. Og det synes jeg er et super positivt resultat. Så jeg er helt klart motiveret til at blive ved.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen