Pensionister kan låne udenom banken

Jeg hører flere og flere pensionister der fortæller mig, at de ikke kan låne penge af banken efter de er blevet pensionister, og det på trods af at de både har friværdi i deres hus, og har en sund økonomi. Når jeg så fortæller dem at det kan man da sagtens, og at jeg selv har fået et lån hos simpelkredit.dk, så forstår de slet ingen ting. Jeg plejer bare at sige, at har i styr på jeres økonomi og friværdi i huset, så er der altså andre muligheder end lige jeres Bank. Selvfølgelig kræver det at man lige laver en ansøgning, men på simpelkredit.dk hjemmesiden, så ligger der en formular man kan lave en uforpligtet ansøgning på, og så får man et svar inden der er gået 24 timer.

Mange pensionister har en stor friværdi i deres hus, som de sagtens kan låne penge i – mange gange bliver der bare udstedt et pantebrev i ejendommen på lånebeløbets størrelse, og så er lånet gået i orden, hvis man ellers har et fornuftigt rådigheds beløb hver måned.

Jeg fik også at vide, at jeg selv kunne bestemme, om jeg ville have pengene udbetalt på en gang, eller om jeg ville have dem fordelt over årets 12 måneder i en årrække, jeg skulle bare Klik her – og det syntes jeg da var en super god løsning, for at få lidt større rådighedsbeløb til alt det sjove. Så mulighederne er mange, også selvom man er blevet pensionist og ikke længere arbejder.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen