Stop tyven allerede ved porten

Pas godt på din ejendom med et et professionelt hegn

Der er ikke alle, der kan finde ud af, hvad der er mit og dit. Danmark er det land i Europa, der har flest anmeldte tyverier, så der er noget om snakken, når man siger, at det kan betale at sikre sig. Til privaten findes der mange fine løsninger i dag. Der er både store og små tryghedspakker, der kan indeholde sirener, kameraer, bevægelsessensorer, og ofte er dette et system, der er knyttet op på en applikation. Denne måde at sikre sig på er det mest almindelige for private. Har man ansvaret for en virksomhed, vil det udover dette også være fornuftigt at sikre med et hegn. Dette gælder specielt, hvis virksomheden har mange produkter, maskiner eller lager af stor værdi. Det kan være fristende at lege Robin Hood og tage fra de rige og give til de fattige. Det er dog ikke alle virksomhedsejere, der er enig i den betragning – forståeligt nok. En af de professionelle virksomheder, der hjælper med hegn og skydeporte er SER Hegn, der har 25 års erfaring i skydeport og hegn af forskellig art.

Kongen af skydeporte

Med de 25 år på bagen, så véd SER Hegn mere end almindeligt meget omkring skydeporte. Virksomheden laver specialtilpassede løsninger i solid kvalitet. Det er uanset, om der er tale om skydeport til indkørsel eller elektrisk port. Enkelte private bestiller også hegn i form af skydeport indkørsel. SER Hegn leverer flere forskellige former for skydeporte. F.eks. er der iGate Skydeport, der har en åbne og lukke hastighed på 0,7 meter per sekund. Porten har mange forskellige elektroniske muligheder, og den kan designes i mange forskellige farver, dimensioner, lyssætning og med et logo, der matcher virksomheden. Der er også Odysseus Skydeport, der er en enkel løsning, der også fås som dobbelt skydeport. Skydeporten er opbygget af moduler, hvilke gør vedligeholdelsen nem.

SER Hegn er et godt valg
Fordelene ved at købe skydeport ved SER Hegn er, udover de mange års erfaringer, at virksomheden udbyder mange forskellige løsninger. SER Hegn påtager sig også gerne montageopgaven samt tilbyder løbende service. Har kunden allerede en hegn- eller skydeportsløsning, er SER Hegn med på at bygge ovenpå denne allerede eksisterende løsning og dermed forbedre den.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen