Troldmanden alle elsker

Harry Potter var en troldmand. Han blev født den 31. juli 1980 som søn af James og Lily Potter. Da han kun var en baby, forsøgte Lord Voldemort at dræbe ham, men det mislykkedes. Harry blev opdraget af sin tante og onkel, Petunia og Vernon Dursley. De var ikke særlig søde ved ham og behandlede ham ofte som en slave.

En dag, da Harry var 11 år gammel, modtog han et brev fra Hogwarts skole for heksekunst og trolddom. Han var spændt på at få at vide, at han var en troldmand! Han kunne ikke vente med at gå i skole og lære at bruge sin magi.

Den 1. september 1991 gik Harry om bord på Hogwarts Expressen og begyndte sin rejse til skolen. Han blev venner med Ron Weasley og Hermione Granger, og de blev hurtigt uadskillelige. Sammen lærte de alt om magi og kæmpede mod den onde Lord Voldemort.

Harry oplevede mange eventyr på Hogwarts skole for heksekunst og trolddom. Han kæmpede mod slanger, edderkopper, trolde og andre farlige væsner. Han stod også flere gange over for den onde Lord Voldemort. Til sidst besejrede Harry Voldemort én gang for alle.

Indlæg oprettet 991

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen