Er træt af irriterende spam mails

Nu har jeg i længere tid gået og irriteret mig over, at jeg ikke har noget spamfilter på min computer. Det er specielt irriterende, når jeg f.eks. går ind og tjekker min mail. Så har jeg fået mails for alle mulige forskellige virksomheder, som jeg bestemt ikke har nogen som helst interessse i at modtage mails fra. Og der har jeg hørt, at et spamfilter ville kunne afhjælpe dette. Men nu er jeg ikke så teknisk anlagt, så hvordan man lige finder og installerer sådan noget, ja det ved jeg altså ikke. Derfor skal det også helst være et spam filter på nettet jeg skal have. Det bilder jeg mig i hvert fald er nemmere for mig at håndtere, for så kan jeg sidde med computeren hjemme og ordne det hele. Desuden har jeg også hørt nogle af mine venner snakke om, at man kan gå gratis spam filter, ved at hente det over nettet, og det er jeg bestemt ikke dårligt.

hosted spamfilter

Løsningen findes på nettet

Men så er det store spørgsmål bare. Er det sikkert, at finde sit spam filter på nettet, eller skal man være lidt påpasselig med det. Jeg må da også indrømme, at da jeg hørte man kunne få et gratis spam filter på nettet, tænkte jeg godt nok over, hvor sikkert det lige kunne være. Men en af mine kammerater har også hentet hans gratis spam filter på nettet, og det har virket helt upåklageligt. Så han anbefalede stærkt, at jeg også gjorde det. Man kan sige, der er heller ikke nogen grund til at betale penge for noget, man jo kan få gratis. Og så slet ikke et spamfilter da. Jeg mener, det er jo ligesom ikke noget man kan gå og flashe med. Så vil jeg hellere bruge pengene et andet sted.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen