Med min far på arbejde

Jeg kom med min far på arbejde her den anden dag. Han arbejder, som mekaniker og reparerer biler dagen lang. De har mange reservedele til biler og generelt bare bil dele liggende rundt på værkstedet. Jeg fik besked på, at skulle rydde op på lageret. Så jeg gik i gang med, at rydde op i alle de reservedele til biler, samt alle andre bil dele. Efter en hel dags hårdt arbejde som gik med at rydde op i alle reservedele til biler, var jeg helt mørbanket. Min far fortalte mig, at jeg havde gjort et godt stykke arbejde, og at jeg skulle tage hjem og få mig en god nats søvn. Der ville være kæmpe udsalg i morgen, og der ville derfor være mange billige reservedele. Han regnede med, at der ville komme en masse nye kunder, så det var rigtig godt at jeg havde ryddet op på lageret.

autoreservedele til din bilDagen efter på værkstedet

Da jeg ankom til værkstedet dagen efter, var der allerede gang i den. Jeg mødte de første 10 personer ude på parkeringspladsen, som var klar på at gå i krig med alle de billige reservedele. Inde på værkstedet havde min far hænderne fyldte, med forespørgsler fra kunderene og billige reservedele. Jeg skyndte mig, at hjælpe den gamle med at få afviklet nogle af alle de kunder. Dagen fortsatte i samme tempo, og det endte med at vi ikke flere varer havde på lageret, da kunderne havde taget rub og stub. Da vi kom hjem sagde min far ikke så meget, han gik bare direkte op og sov. Jeg valgte, at følge trop og hoppede direkte i seng. Da jeg lå i sengen, kunne jeg ikke stoppe med at tænkte på hvor sjovt jeg havde haft det på arbejdet med min far.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen