Ét indkøbssted til plastemballager

Du har sikkert været mange gange i et byggemarked og tænkt, at du kun behøvede at køre ét sted hen for at handle dine plastvarer, fx plastbøtter, plastspande, plastkasser eller plastkar, men derefter opdaget, at du blev nødt til køre andre steder hen for at dække dine behov for produkttyper og størrelser. Der går hurtigt noget tid med det. Sådan er det også, hvis man er virksomhed, og her er tid en valuta, som man helst ikke bruger for meget af uden at få god værdi ud af det.

Hvis du er virksomhed vil du sikkert allerede have afprøvet forskellige leverandører, men kender du Dansk Transport Emballage A/S (dtemballage.dk). De har et stort udvalg af plastprodukter lige fra poser og klemmer til kar, plastlågfade og plastpaller.

Hos Dansk Transport Emballage A/S giver 25 års erfaring inden for transportemballage af plast dig en stor sikkerhed for, at du kan finde det du behøver til din privathusholdning eller til din virksomhed. De har specialiseret sig i transportemballage af plast og leverer til både food- og non-foodindustrien – lige fra fødevare og farma, kemi og landbrug til maskinbranchen. Klik ind på dtemballage.dk for at se deres brede udvalg i deres standardsortiment, men husk at de også kan levere kundespecifikke løsninger.

Lovkrav til din industri

Der vil helt sikkert gælde en række lovkrav til din virksomhed ift. specifikationerne, som emballager skal overholde for at måtte transportere dine produkter, så de ikke bliver kontaminerede. Her er Dansk Transport Emballage A/S den perfekte partner. Med erfaringen i ryggen, sikrer de både, at  dine varer ikke bliver kontaminerede af emballagen, men også at lækager ikke vil være forekommende.

Har du brug for en totallevarandør af transportemballage, så se på hjemmesiden eller kom til Hørkrams Høstmesse, hvor varerne udstilles.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen