Få hjælp af eksterne socialrådgivere

Hvis du er chef for en forvaltning og oplever at dine ansatte socialrådgivere af og til er syge og du i den forbindelse ikke ønsker, at I skal komme bagud med jeres sager, så skulle du overveje at starte et samarbejde med firmaet, som står bag hjemmesiden www.kommunekonsulenterne.dk. I firmaet arbejder en række socialrådgivere, som har mange års erfaring inden for området. Socialrådgiverne er opdateret på nyeste lovgivning og viden og er derfor i stand til at påtage sig en hvilken som helst opgave inden for den kommunale forvaltning. Når man står for en kommunal afdeling, så er det en god idé at have nogle socialrådgiver vikar, som er parat til at tage over, hvis medarbejderne bliver syge. Borgerne er afhængige af, at der er nogen, der kan behandle deres sager hurtigt og effektivt og derfor er et samarbejde med vikarbureau socialrådgivere en rigtig god løsning.

Få hjælp til diverse ydelser

Hvis I har en konkret sag, som I ikke har tid til at få behandlet, så er der god mulighed for at få hjælp af vikarbureau socialrådgivere. På firmaets hjemmeside kan man se de forskellige ydelser, som de tilbyder. Socialrådgiverne tilbyder blandt andet at lave en børnefaglig undersøgelse, hjælpe i forbindelse med forebyggende foranstaltninger, rådgive og vejlede familie og meget mere. Har I en konkret sag som I har brug for hjælp til at løse, så kan I med fordel firmaet og høre, om der er mulighed for at de I firmaet kan hjælpe jer med at behandle den pågældende sag.

Få en uforpligtende samtale

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad en socialrådgiver vikar kan hjælpe jer med, så er I meget velkommen til at kontakte firmaet. På firmaets hjemmeside er der mulighed for at udfylde en kontaktformular og så vil firmaet kontakte jer hurtigst muligt.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen