Gravekasser til dit byggeprojekt?

Hos Stenger kan du både leje eller købe gravekasser

Sikkerhed er vigtigt, når du skal lave en større udgravning – derfor er det også vigtigt at sikre graveprocessen med en afstivningskasse.

Det skal være nemt at leje en gravekasse – også ved akut behov …

… og det er Stenger udmærket klar over. Hvis du er står midt i et udgravningsprojekt, hvor du pludselig kan se, at der er behov for at sikre stabilitet, så jorden ikke falder sammen, skal det være let og hurtigt at sikre hullet – både for det videre arbejde, men især også for dem, der står i udgravningen.

Stenger arbejder med materialeudlejning, herunder gravekasser. Med et bredt spektrum af samarbejdspartner dækker de hele landet, og du kan derfor altid forvente en hurtig levering, en hurtig montering samt en hurtig opstilling. På den måde kan du hurtigst muligt komme videre med projektet med sikkerheden i orden.

Fordele ved en gravekasse

Der er mange fordele ved en gravekasse, særligt fordi den giver en højere sikkerhed for dine medarbejdere, men faktisk kan den også være med til at spare tid og penge på udgravninger. Hos Stenger har du desuden mulighed for en gravekasse, som kan indstilles til 2 dybder, med fleksibel gravebredde, og som kan løftes af mindre maskiner. Desuden er gravekasserne dansk produceret og lette at samle. Derfor er deres gravekasser den rigtige løsning til opgaven, når du skal skabe sikkerhed og stabilitet i dit graveprojekt.

Ved du, hvornår du skal grave? Book allerede gravekassen nu, så du har styr på sikkerheden fra start.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen