Tag på ferie i Danmark

Danmark er et land beliggende i Nordeuropa. Det er det sydligste af de nordiske lande, og det er afgrænset af Nordsøen i vest, Østersøen i nord, Sverige i nordøst og Tyskland i syd. Kongeriget Danmark omfatter også to selvstyrende territorier: Grønland og Færøerne. Danmark har en befolkning på omkring 5,8 millioner mennesker, og hovedstaden er København. Landet er et konstitutionelt monarki med et parlamentarisk regeringssystem. Dansk er Danmarks officielle sprog, men engelsk er også et meget udbredt sprog.

Det første turistmål i Danmark var sandsynligvis København, som har været et populært rejsemål for rejsende siden begyndelsen af det 19. århundrede. I dag er København stadig en af de mest populære turistdestinationer i Danmark med sin middelalderlige gamle bydel, sit livlige havneområde og sit væld af museer og gallerier. Uden for København omfatter andre populære turistmål i Danmark Bornholm, Legoland Billund Resort og forlystelsesparken Tivoli Gardens. uanset hvad dine interesser er, kan du helt sikkert finde noget at nyde i Danmark.

Hotelophold i Danmark

Der er mange hoteller i Danmark for ethvert budget, lige fra enkle pensionater til luksuriøse 5-stjernede hoteller. I de større byer finder du et bredt udvalg af internationale hotelkæder, mens du på landet og i de mindre byer ofte kan finde mere lokalt ejede og drevne overnatningssteder. Klik her for at se en af mere populære steder man kan tage på hotel i Danmark.

De fleste hoteller i Danmark tilbyder gode standarder for komfort og service, og morgenmaden er normalt inkluderet i værelsesprisen. Mange har også restauranter og barer, og nogle har endda swimmingpools, saunaer eller fitnessfaciliteter. Hvis du er på udkig efter noget særligt, f.eks. et hotel med spa eller golfbane, kan du helt sikkert finde det, du leder efter i Danmark.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen