Vandt blækpatroner fra hp

I sidste måned var jeg så heldig at vinde et helt års forbrug af blækpatroner fra hp. Problemet var dog kun, at jeg rent faktisk ikke kun stod og manglede nogle farvepatroner, men rent faktisk slet ikke ejede en hp printer. Jeg måtte derfor ud og se, om jeg kunne finde en billig hp printer. Jeg stødte samtidig på rigtig mange billige blækpatroner i butikkerne, som gjorde at jeg ud fra de billige blækpatroner valgte en printer, som jeg synes godt om. Selvfølgelig skulle den også samtidig passe til de blækpatroner fra hp, som jeg havde vundet i konkurrencen. Da jeg havde sikret mig alt dette, købte jeg hp printeren.

farvepatroner fra HP

Måtte købe en helt ny printer

Da jeg kom hjem gik jeg ind på internettet, for at se om jeg kunne finde noget vejledning til min nye printer. På nettet fandt jeg straks ud af, at det faktisk var endnu billigere at købe hp farvepatroner på internettet, end hvis man går ned i en forretning og finder nogle billige blækpatroner. Jeg var jo dog stadig så heldig, at have vundet et års forbrug af hp farvepatroner, som gjorde at jeg først skulle tage stilling til alt det med priserne på blækpatroner når jeg engang selv skulle ud og købe blæk til min printer derhjemme. Ind til videre nyder jeg godt af den lækre konkurrence, som jeg var så heldig at vinde, fra TRI-LINK.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen