Flugt for vinteren til alanya

Nogle gange om vinteren, hvor det er rigtig dårligt vejr. Og man generelt bare synes, at det hele er lidt surt, kunne det være super fedt med en bolig i alanya. En par af mine veninders forældre har en feriebolig i alanya, som jeg har været nede i en del gange, og hver gang synes jeg bare, at det er super fedt. Vejret er næsten altid bare super godt, og så er stranden lækker og ja, det hele er bare super godt. Og derfor er jeg begyndt at tænke over, hvor lækkert det egentlig ville være, at have en bolig i alanya. Derfor har min veninde og jeg også besluttet os for, at tage ned i hendes forældres lejlighed i næsten måned, for lige at få et lille skud af det hele.

Glæder mig til ferie om en måned

De har nemlig en villa alanya, som vi rigtig gerne må låne. Så nu er flybilletterne bestilt, og så sætter vi ellers kursen mod syden om en måneds tid. Og jeg må sige, at jeg virkelig glæder mig. Jeg har været der en gang før, og det var bare super hyggeligt, så jeg håber at det bliver på samme måde, denne gang vi tager derned. Mine forældre har faktisk også snakket om, at det kunne være lækkert med en bolig i alanya. Og jeg håber, at hvis jeg har en god ferie, og kommer hjem og fortæller om det, at de kunne blive overbevist om, at det kunne være en god ide at investere i.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen