Trænger din krop til et afbræk?

Osteopati er en form for alternativ medicin, der fokuserer på manuel manipulation af kroppen for at lindre smerter. Osteopater mener, at denne manipulation kan forbedre den generelle sundhed ved at frigøre spændinger og genoprette balancen i kroppen. Osteopati er baseret på princippet om, at kroppen er en selvhelbredende organisme, og at sygdom skyldes forstyrrelser i kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Osteopater bruger en række forskellige teknikker, herunder massage, stræk og ledmobilisering, til at stimulere kroppens egne helingsprocesser.

Osteopati er en evidensbaseret form for medicin og har vist sig at være effektiv i behandlingen af en række forskellige tilstande, herunder rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine. Osteopater er også uddannet til at behandle gravide kvinder og børn. Mange mennesker finder, at osteopati er en mere holistisk og blid form for medicin end traditionel vestlig medicin.

Massage er manipulation af overfladiske og dybere lag af muskler og bindevæv ved hjælp af forskellige teknikker med henblik på at forbedre funktionen, hjælpe med helingsprocessen, mindske muskelrefleksaktivitet, hæmme motor-neuron excitabilitet, fremme afslapning og velvære og som en rekreativ aktivitet. Massage indebærer påvirkning og manipulation af kroppen med tryk – struktureret, ustruktureret, stationært eller bevægeligt – spænding, bevægelse eller vibrationer, som udføres manuelt eller med mekaniske hjælpemidler. Målvæv kan omfatte muskler, sener, ledbånd, hud, led eller andet bindevæv samt lymfekar eller organer i mave-tarmsystemet.

Der findes over 80 forskellige anerkendte massagemetoder med forskelle i teknik og formål. Terapeutisk massage er videnskabelig manipulation af kroppens bløde væv med det formål at normalisere disse væv og består af manuelle teknikker, der omfatter fast eller bevægeligt tryk, fastholdelse, friktion, æltning, bankning og rystning. Massageterapi er en omfattende intervention, der omfatter en række teknikker til at manipulere kroppens bløde væv og led. Formålet med massageterapi er at forebygge, udvikle, vedligeholde, genoptræne eller forbedre den fysiske funktion eller lindre smerter. Massageterapeuter behandler klienter ved at bruge berøring til at manipulere kroppens muskler og andre bløde væv. Med deres berøring lindrer terapeuterne smerter, hjælper med at helbrede skader, forbedrer cirkulationen, lindrer stress, øger afslapningen, afhjælper angst og depression og bidrager til klienternes generelle velvære.Trænger din krop til en omgang velvære, så kan du læse mere om dette her: minosteopat.dk.

Indlæg oprettet 1026

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen